ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόνσον: “Αυτό με έκανε να πω το ναι στον Παναθηναϊκό”

Ο Ουέσλι Τζόνσον παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας το τι τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση των "πρασίνων".

Τζόνσον:

O Ουέσλι Τζόνσον μίλησε στην “Πράσινη” για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την προοπτική του τριφυλλιού. Ο 32χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε, την επιρροή του Καλάθη και του Φριντέτ αλλά και τη δίψα που έχει για να κερδίσει τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόνσον:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική που έχει ανοίξει στην καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι που ήθελα να κάνω από τη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον του για εμένα. Παίζω όλα τα χρόνια στο NBA και η αλήθεια είναι πως ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Και με ιντρίγκαρε πάρα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει πρόταση από την Ευρώπη, από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτό έκανε ακόμα πιο εύκολη την απόφασή μου να πω το “ναι” και να αφήσω την Αμερική για να έρθω στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός να κερδίζει τίτλους είναι κάτι που μου… τράβηξε το ενδιαφέρον και αυτό θέλω να κάνω κι εγώ».

Για όσα ήξερε και όσα έμαθε για τους «πράσινους»: «Η αλήθεια είναι πως πριν φτάσει στα χέρια μου η πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Την ήξερα, την είχα ακούσει και ήξερα ότι παίζει σε αυτή ο Καλάθης. Τον ξέρω πολύ καλά τον Νικ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε μαζί. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Μετά την πρόταση συνέλεξα πληροφορίες και έμαθα πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ. Διάβασα για το τι έγινε την προηγούμενη σεζόν που η ομάδα είχε τον Ρικ Πιτίνο προπονητή και η αλήθεια είναι πως για να πάει ένας τέτοιος προπονητής σε μία ομάδα, υποδηλώνει και το στάτους της. Επίσης, έμαθα ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον Τζίμερ Φριντέτ. Εξαιρετικός παίκτης, τεράστιος σκόρερ, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Γενικά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που θα υπάρξουν κάποια γνώριμα για εμένα πρόσωπα στην ομάδα, που θα με βοηθήσουν πάρα πολύ τις πρώτες μου ημέρες για την προσαρμογή μου».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...