ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Έκτακτο ταξίδι Νταμπίζα στην Αγγλία – Με αυτόν τον παίκτη μίλησε”

Ο Νίκος Νταμπίζας πραγματοποίησε ταξίδι - αστραπή στην Αγγλία, για να μιλήσει με υποψήφιο στόχο.

Στην Αγγλία μετέβη χθες, Τρίτη ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον Κάλουμ Ρόμπερτς και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Εθνοσπόρ”.

Ο Ρόμπερτς δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και υπάρχουν ελπίδες ότι αυτή τη φορά, ο Νταμπίζας θα λάβει θετική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή δε που δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη πρόταση που να τον ικανοποιεί. Μάλιστα, ο Νταμπίζας είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την υπόθεση Ρόμπερτς, κάτι που φάνηκε και από την επιλογή του να πάρει το αεροπλάνο για την Αγγλία και να έρθει εκ νέου σε επαφή με τον παίκτη.

Πλην του Ρόμπερτς, ο Νταμπίζας θα μιλήσει και με στελέχη της Νιούκασλ, ούτως ώστε να ενημερωθεί για τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κοπούν από την πρώτη ομάδα, ώστε να δει εάν θα υπάρξει κάποιος που θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.