ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Η Αρμάνι βρήκε τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς”

Δημοσίευμα-βόμβα στην Ιταλία, αναφορικά με το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι.

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία. Οι φήμες για αποχώρηση του Αμερικανού μπομπέρ από το Μιλάνο γίνονται όλο και πιο έντονες όσο περνούν οι ημέρες, αν και ο ίδιος αρνείται όσα γράφονται και ακούγονται. Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως δύσκολα θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ του Ετόρε Μεσίνα και του Τζέιμς, αποκαλύπτοντας μάλιστα τις σκέψεις της Αρμάνι για τον αντί – Τζέιμς. Αυτός θα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 29χρονος γκαρντ, Σέλβιν Μακ, ο οποίος έχει θητεύσει στους Χόρνετς και τους Γκρίζλις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να αποδεσμευτεί από τον Τζέιμς, η Αρμάνι θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει υπογράψει συμβόλαιο το οποίο εκπνέει σε δύο χρόνια. Με λίγα λόγια, αν στο Μιλάνο δεν θέλουν να συνεχίσουν με τον Τζέιμς, θα πρέπει να καταβάλλουν μια διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.