ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που ανέβασε τις “μετοχές” του στην Ολλανδία

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται με εκείνον στην ενδεκάδα και ο παίκτης φαίνεται ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Δώνη.

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που ανέβασε τις

Πέρσι, ο Αχιλλέας Πούγγουρας αποτέλεσε εναλλακτική λύση για τον Δώνη, όσον αφορά τις επιλογές του Έλληνα κόουτς για το κέντρο της άμυνας. Ο Γιώργος Δώνης του έδινε χρόνο συμμετοχής κυρίως όταν έπαιζε με τριάδα στην άμυνα. Φέτος όμως, τα δεδομένα φαίνεται ότι θα είναι διαφορετικά. Μέχρι στιγμής, ο Αχιλλέας Πούγγουρας εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένος και κερδίζει ολοένα και περισσότερους “πόντους”, έπειτα από την παρουσία του στα ματς με τον Άγιαξ και τη Φέγενορντ.

Όπως φαίνεται, ο Πούγγουρας βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τον Φάνη Μαυρομμάτη στο ροτέισον της ομάδας, με τον δεύτερο να προσπαθεί να διαχειριστεί τον τραυματισμό στη μέση, ο οποίος τον ταλαιπώρησε στο τέλος της περασμένης σεζόν και έχει οδηγήσει το τεχνικό team του Παναθηναϊκού στο να τον διαχειρίζεται με μεγαλύτερη προσοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.