ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Τραμπζονσπόρ για Μακέντα”

Η τουρκική ομάδα βλέπει ζεστά την προοπτική ενίσχυσής της με τον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ψηλά στη λίστα της Τραμπζονσπόρ φέρεται να είναι ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά του Παναθηναϊκού, έχοντας σκοράρει κόντρα στη Φέγενορντ και τον Άγιαξ. Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Κίκο Μακέντα είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που εξετάζει ο εν λόγω σύλλογος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Στο δημοσίευμα τονίζεται η ως τώρα πορεία του με τον Παναθηναϊκό αλλά και οι εμφανίσεις του στα πρόσφατα φιλικά, ωστόσο οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η περίπτωσή του έχει τις δυσκολίες της, καθώς ο Μακέντα έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν με το τριφύλλι. Ως εκ τούτου, η Τραμπζονσπόρ θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τον Παναθηναϊκό, εάν πάρει την απόφαση να κινηθεί για την απόκτησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.