ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου matrix στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Πότε θα δούμε για πρώτη φορά το νέο matrix στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου matrix στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Πότε θα δούμε για πρώτη φορά το νέο matrix στο ΟΑΚΑ.

Ο νέος πίνακας που θα κρέμεται από την οροφή του κλειστού θα είναι στα πρότυπα του NBA.

Στις 21-22 Σεπτεμβρίου, στο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου, εκεί όπου θα κρεμαστεί το λάβαρο με το πρόσωπο του  Θανάση, ο κόσμος του Παναθηναϊκού  τον νέο φωτεινό πίνακα.  Το νέο υπερσύγχρονο Jumbotron που θα κρέμεται στην οροφή του ΟΑΚΑ!

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη έρευνα αγοράς και παρά το υψηλό κόστος αποφάσισαν ότι πρέπει να προχωρήσουν στην αγορά του. Εκτός από το σκορ και τα στατιστικά, το εμπορικό τμήμα της ΚΑΕ θα βάζει και διαφημίσεις για εξτρά έσοδα για την ομάδα.

Η τοποθέτηση του νέου matrix θα αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...