ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κοντά σε ομάδα του MLS ο Ανίτα»

Σε ομάδα του MLS καταλήγει ο Ανίτα, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό.

«Κοντά σε ομάδα του MLS ο Ανίτα»

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωρετικό, ο Βουρνόν Ανίτα, που έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι καταλήγει σε ομάδα του MLS.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις μαζί του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ θέλει να λύσει το συμβόλαιό του με την Λιντς και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στο MLS.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ