ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει το deal για τα τηλεοπτικά ο Παναθηναϊκός

Πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμη και εντός εβδομάδας.

Κλείνει το deal για τα τηλεοπτικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αλλάξει… κανάλι, αφήνοντας την ΕΡΤ για τη Nova. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “Πράσινη”, ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Nova, η οποία προσφέρει περισσότερα από το πακέτο των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ της δημόσιας τηλεόρασης για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις εντός των επομένων ημερών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.