ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κρίσιμη καμπή η υπόθεση Χατζηγιοβάνη – Τα τρία πιθανά σενάρια

Τρία είναι τα σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού και η αντιμετώπιση στην περίπτωση που παραχωρηθεί προς πώληση.

Σε κρίσιμη καμπή η υπόθεση Χατζηγιοβάνη - Τα τρία πιθανά σενάρια

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμη λύση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, με το θέμα να μπαίνει σε κρίσιμη καμπή και τα σενάρια για την κατάληξη της υπόθεσης να είναι τρία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “LiveSport”.

Το πρώτο και το πιο αισιόδοξο έχει να κάνει με την περίπτωση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χατζηγιοβάνης δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Νταμπίζα, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ελπίζει στο να φέρει πιο κοντά τον Παναθηναϊκό και τον Χατζηγιοβάνη, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος -εκεί όπου έχει διαπιστωθεί σημαντική διαφορά-, επιτυγχάνοντας συμφωνία. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Εάνν “κλειδώσει” το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να θέσει τον Χατζηγιοβάνη προς πώληση, θέτοντας μίνιμουμ τιμή στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ούτως ώστε ο ποδοσφαιριστής να βρει την επόμενη ομάδα του και ο σύλλογος να καρπωθεί ένα ποσό. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα αφήσει τον Χατζηγιοβάνη στο ρόστερ μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, φέρνοντας άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, το σενάριο αυτό θα φέρει “χασούρα” και στις δύο πλευρές, γιατί οι πράσινοι θα χάσουν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ δίχως να πάρουν χρήματα, ενώ η “χρηματιστηριακή” αξία του “Χάτζη” θα πέσει, καθώς θα έχει περιθωριοποιηθεί αγωνιστικά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.