ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση από την ΕΠΟ στον Τάκη Φύσσα

H ΕΠΟ... καλεί τον Τάκη Φύσσα.

Πρόταση από την ΕΠΟ στον Τάκη Φύσσα

Η ΕΠΟ έκανε πρόταση στον Τάκη Φύσσα για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή στην Εθνική Ομάδα, στη θέση του Άγγελου Μπασινά. Στην Ομοσπονδία εκφράζουν την αισιοδοξία τους για θετική απάντηση από τον Φύσσα κι ενώ συνεχίζονται οι επαφές για τον νέο προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Τάκης Φύσσας είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Φερνάντο Σάντος και φημολογείται ότι αν πει το “ναι”, θα αναλάβει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο αποτέλεσε πλάνο του Σάντος από την εποχή που βρισκόταν στο τιμόνι της Εθνικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.