ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Ντουνάισκα – Ατρόμητος!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Ντουνάισκα - Ατρόμητος!

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (25/07) περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Γεμάτο πρόγραμμα στον 2ο Προκριματικό Γύρο του Europa League, με αναμετρήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τα φρουτάκια. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Σκοράρει ο Ατρόμητος

Στις 21:30, στο Στάδιο Μέστσκι, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Ντουνάισκα Στρέντα για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Οι γηπεδούχοι Σλοβάκοι ξεκίνησαν την πορεία τους από τον 1ο προκριματικό, όπου πέτυχαν την έκπληξη πετώντας εκτός συνέχειας το φαβορί του ζευγαριού Κρακοβία. Αμφότερα παιχνίδια έληξαν 1-1 και στην παράταση στον επαναληπτικό της Πολωνίας, η Ντουνάισκα σκόραρε νωρίς (στο 94’) και πήρε την μεγάλη πρόκριση. Την Κυριακή μπήκε με το δεξί και στο εθνικό της πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Ζλάτε Μόραβτσε με 1-2, ανατρέποντας το σκορ με γκολ του Κάλμαρ στο 68ο και 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος κάνει πρεμιέρα στους επίσημους αγώνες της σεζόν απόψε και προφανώς τίθεται θέμα ετοιμότητας για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προπονητή, μετά την αποχώρηση του πολύ πετυχημένου Κάναντι. Ιδιαιτέρως αλλαγμένο το ρόστερ της αθηναϊκής ομάδας, καλείται να βρει χημεία. Δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του στα φιλικά προετοιμασίας, την προηγούμενη Πέμπτη ηττήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη με 2-1. Πέρσι στον ίδιο γύρο του Europa ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από την Ντινάμο Μπρεστ.

Σαφώς πιο έτοιμοι αγωνιστικά οι Σλοβάκοι, βρίσκουν συχνά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ποιοτικός επιθετικά και ο Ατρόμητος, είναι ικανός να βρει ένα γκολ. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.10. 

Ξεσπά η Λουντογκόρετς

Στις 22:00, στο Στάδιο Χλινταρέντι του Ρέικιαβικ, η τοπική Βαλούρ υποδέχεται τη Λουντογκόρετς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αμφότερες ομάδες αποκλείστηκαν από τον 1ο προκριματικό του Champions League και υποβιβάστηκαν στο Europa.

Οι Ισλανδοί δεν είχαν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης απέναντι στην Μάριμπορ, από την οποία δέχθηκαν δύο ήττες (0-3 εντός και 2-0 εκτός) δίχως να φανούν ανταγωνιστικοί. Στο εθνικό της πρωτάθλημα η Βαλούρ την Κυριακή έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με την Βίκινγκουρ και παρέμεινε στην 7η θέση με 17 βαθμούς και στο -13 από την κορυφή.

Η Λουντογκόρετς από την άλλη δέχθηκε αποκλεισμό – σοκ στα προκριματικά του Champions League, από τη Φερεντσβάρος. Ηττήθηκε 2-1 στη Βουδαπέστη και γνώρισε και δεύτερη ήττα στον εντός έδρας επαναληπτικό με 2-3. Στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας πάντως έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 2/2 νίκες επί των Τσάρσκο (2-0) και Μπερόε (2-4).

Σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα η Λουντογκόρετς, αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τη Φερεντσβάρος και έχει την εμπειρία και την ποιότητα να “καθαρίσει” από απόψε την υπόθεση πρόκριση. Επιλογή μας το “διπλό” με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.00. Σε περίπτωση που οι Βούλγαροι επικρατήσουν με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

“Ανοιχτό” παιχνίδι στο Αλκμάαρ

Στις 21:30 στο Στάδιο AFAS του Αλκμάαρ, η τοπική AZ υποδέχεται την Χάκεν για τον 2ο προκριματικό του Europa. Επίσημη πρεμιέρα για τους γηπεδούχους που προέρχονται από μία πολύ καλή σεζόν στην Ολλανδία, τερματίζοντας στην 4η θέση. Επιθετική ομάδα, συνηθίζει να αγωνίζεται ορμητικά στην έδρα της.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Χάκεν, προέρχεται από τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της για το σουηδικό πρωτάθλημα και κατατάσσεται 4η με 30 βαθμούς, στο -6 από την κορυφή και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ΑΖ θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό με σκοπό να εξασφαλίσει ένα καθαρό σκορ ενόψει επαναληπτικού, την ώρα που η Χάκεν είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Πιθανότατα θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και υψηλό σκορ. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.95. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.