ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπράουν: “Όταν σε θέλει ο Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να αρνηθείς”

Ο Ρίον Μπράουν μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τα νέα δεδομένα στην καριέρα του αλλά και τη συνύπαρξη με τον Καλάθη.

Μπράουν:

Ο Ρίον Μπράουν άφησε την Πάτρα για το ΟΑΚΑ, αποτελώντας μία από τις φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Ο νέος παίκτης της ομάδας μίλησε στην “Πράσινη” για την απόφαση του και τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τον Νικ Καλάθη, τον Σέιν Λάρκιν αλλά και τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράουν στην “Πράσινη”:

“Είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για εσένα, νιώθεις ότι επιβραβεύονται οι κόποι σου. Είχα προσφορές από ομάδες της Ευρωλίγκας και του Eurocup αλλά όταν σε θέλει ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να αρνηθείς! Επίσης, είναι σημαντικό ότι θα παραμείνω σε ένα οικείο περιβάλλον, όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Ενθουσιάστηκα όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Μου ήρθε στο μυαλό ο κόσμος της ομάδας κι η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν όταν παίξαμε με τον Προμηθέα. Νιώθω μεγάλη χαρά που πλέον θα παίζω γι’ αυτούς και θα έχω την υποστήριξη τους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι τώρα στην καριέρας μου και χαίρομαι τόσο πολύ που θα κάνω το ντεμπούτο μου στην Ευρωλίγκα με ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό κλαμπ. Επίσης, είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να δουλέψω ακόμα περισσότερο…

Νιώθω 100% έτοιμος για το επόμενο βήμα. Να σου πω την αλήθεια ένιωθα έτοιμος την τελευταία διετία αλλά έπρεπε να το δείξω και στο παρκέ. Χαίρομαι πολύ που με τις εμφανίσεις μου τράβηξα τα βλέμματα ενός ιστορικού συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλούς παίκτες κι έναν από τους κορυφαίους πλέι μέικερ, τον Νικ Καλάθη. Χαίρομαι που πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το πως θα πρέπει να τον μαρκάρω. Ο Σέιν Λάρκιν είναι αδερφός μου, παίζαμε μαζί στο κολλέγιο και θα δώσουμε μεγάλες μάχες στους αγώνες με την Εφές. Είμαι ένας σουτέρ που του αρέσει να βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και να παίζει σκληρά και στις δύο άκρες του παρκέ. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είχε τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήγε στο ΝΒΑ. Ήταν πολύ αθλητικός κι έβγαζε εντυπωσιακές φάσεις. Είμαι κι εγώ πολύ αθλητικός και σίγουρα μπορώ να καλύψω το κενό του”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.