ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκαθαρίζει του Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για να κλείσει θετικά την υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ, με το θέμα να ξεκαθαρίζει σύντομα.

Ξεκαθαρίζει του Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό “μπαράζ” ανακοινώνοντας χθες τη συμφωνία με τον Γιοάν Μολό. Πλέον, οι πράσινοι έχουν σε εκκρεμότητα την υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Νίκο Νταμπίζα να πραγματοποιεί τις τελικές επαφές με τον Ολλανδό αμυντικό. Για το θέμα Σένκεφελντ αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα οριστικές εξελίξεις, ίσως και τις επόμενες ώρες.

Εάν οι δύο πλευρές βρουν τη “χρυσή τομή”, τότε ο Ολλανδός θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Νίκος Νταμπίζας θα στραφεί σε άλλους στόχους, οι οποίοι υπάρχουν στη λίστα του και προς το παρόν έχουν τεθεί στην άκρη λόγω του Σένκεφελντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...