ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο… κόουτς Φριντέτ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη (vid)

Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό, Νικ Καλάθη.

Ο... κόουτς Φριντέτ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη (vid)

Ο Τζίμερ Φριντέτ συμμετέχει και εκείνος με τη σειρά του στο The Basketball Tournament, όχι ως παίκτης, αλλά ως κόουτς ομάδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις για το τουρνουά, αναφέροντας μάλιστα το όνομα του Καλάθη, ο οποίος συμμετέχει αγωνιζόμενος στην ομάδα του Κάιλ Χάινς:

“Είναι διασκεδαστικό να βλέπω τον Νικ να παίζει. Έχουν μια ομάδα γεμάτη με παίκτες της Euroleague, που είναι πραγματικά καλή. Εμείς παίξαμε με μια αθλητική ομάδα, που παίρνει ριμπάουντ και σουτάρει καλά. Και τα επόμενα ματς θα είναι σκληρά. Είναι ωραίο να βλέπω κάποιους παίκτες, που έχω παίξει μαζί τους ή ως αντίπαλος να αγωνίζονται, όπως και νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος. Φέτος δεν παίζω, είμαι προπονητής. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να παίξω. Απλά αποφάσισα να μην το κάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...