Οι αθλήτριες ξίφους ασκήσεως του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο σε Ιταλία και Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσουν Καμπ ειδικής Αγωνιστικής προετοιμασίας.

Στις 5/8/2019 έως 12/ 8 /2019 θα συμμετέχουν σε διεθνές προπονητικό κάμπ στην Τirrenia στην Ιταλία υψηλού επιπέδου με συμμετοχές από Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Αμερική, Κίνα υπό την επίβλεψη κορυφαίων προπονητών .

Σε αυτό το κάμπ έχει προσκληθεί να διδάξει και ο προπονητής μας Δημήτρης Κάζαγλης κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την ομάδα μας.

Η αποστολή αποτελείται από τις εξής: Χαριτίνη Κούρκουλου, Χαριτίνη Σέψα, Θεοδώρα Αντωνίου, Χριστίνα Κάζαγλη, Μαίρη Κάζαγλη, Ρωμυλίνα Κάζαγλη, Γαβριέλλα Κοκκώση και Ελευθερία Σουλεμέζη ενώ ο συνοδός προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Στις 24/8 – 31/8 θα συμμετέχουν σε διακρατικό πρόγραμμα ανταλλαγής και προετοιμασίας με τον σύλλογο ξιφασκίας του Μονάχου στο προπονητικό κέντρο στο Inzell στις Γερμανικές Άλπεις

Η αποστολή αποτελείται από τις: Χαριτίνη Κούρκουλου, Χαριτίνη Σέψα, Δέσποινα Πετράκη, Ελευθερία Σουλεμέζη, Γαβριέλλα Κοκκώση, Χριστίνα Κάζαγλη, Ρωμυλίνα Κάζαγλη και Μαίρη Κάζαγλη.Συνοδός- προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Επίσης οι αθλήτριες και αθλητές του ΠΑΟ, Ελευθερία Μίμηγιάννη, Νόγια Χαρμανίδου, Γιώργος Μαρινάκης, Γιάννης Καρακασιλιώτης και Νίκος Κατσίνης όπου θα συμμετέχουν στο κύπελλο Satellite στο ξίφος μονομαχίας στο Βελιγράδι την 1η Σεπτεμβρίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου