ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διεθνείς παρουσίες για την «πράσινη» ξιφασκία!

Οι αθλήτριες ξίφους ασκήσεως του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο σε Ιταλία και Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσουν Καμπ ειδικής Αγωνιστικής προετοιμασίας.

Διεθνείς παρουσίες για την «πράσινη» ξιφασκία!

Οι αθλήτριες ξίφους ασκήσεως του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο σε Ιταλία και Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσουν Καμπ ειδικής Αγωνιστικής προετοιμασίας.

Στις 5/8/2019 έως 12/ 8 /2019 θα συμμετέχουν σε διεθνές προπονητικό κάμπ στην Τirrenia στην Ιταλία υψηλού επιπέδου με συμμετοχές από Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Αμερική, Κίνα υπό την επίβλεψη κορυφαίων προπονητών .

Σε αυτό το κάμπ έχει προσκληθεί να διδάξει και ο προπονητής μας Δημήτρης Κάζαγλης κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την ομάδα μας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή αποτελείται από τις εξής: Χαριτίνη Κούρκουλου, Χαριτίνη Σέψα, Θεοδώρα Αντωνίου, Χριστίνα Κάζαγλη, Μαίρη Κάζαγλη, Ρωμυλίνα Κάζαγλη, Γαβριέλλα Κοκκώση και Ελευθερία Σουλεμέζη ενώ ο συνοδός προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Στις 24/8 – 31/8 θα συμμετέχουν σε διακρατικό πρόγραμμα ανταλλαγής και προετοιμασίας με τον σύλλογο ξιφασκίας του Μονάχου στο προπονητικό κέντρο στο Inzell στις Γερμανικές Άλπεις

Η αποστολή αποτελείται από τις: Χαριτίνη Κούρκουλου, Χαριτίνη Σέψα, Δέσποινα Πετράκη, Ελευθερία Σουλεμέζη, Γαβριέλλα Κοκκώση, Χριστίνα Κάζαγλη, Ρωμυλίνα Κάζαγλη και Μαίρη Κάζαγλη.Συνοδός- προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Επίσης οι αθλήτριες και αθλητές του ΠΑΟ, Ελευθερία Μίμηγιάννη, Νόγια Χαρμανίδου, Γιώργος Μαρινάκης, Γιάννης Καρακασιλιώτης και Νίκος Κατσίνης όπου θα συμμετέχουν στο κύπελλο Satellite στο ξίφος μονομαχίας στο Βελιγράδι την 1η Σεπτεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.