ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» συμμετοχή σε τελικό

Το τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που γίνεται στα Ιλίσια.

«Πράσινη» συμμετοχή σε τελικό

Την πρώτη ημέρα των προκριματικών ο Σπύρος Γκικόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς πέρασε στον τελικό των 100μ. πρόσθιο έχοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο.

Από κει και πέρα στα 100μ. ύπτιο εφήβων ο Διονύσης Νικολαϊδης ήταν 11ος και ο Ορφέας Αριανούτσος 24ος ενώ η Αλεξία Τέλο ήταν 17η στα 50μ. πεταλούδα.

Επιπλέον η Μαρία Παπαχρήστου ήταν 20η στα 200μ. ελεύθερο ενώ στα 50μ. ελεύθερο ο Αλέξανδρος Κακάνης ήταν 38ος και ο Σταύρος Βειογλάνης 44ος.

To 1982 είναι η πιο παραγωγική σεζόν του Παναθηναϊκού σε τίτλους (pic)
To 1982 είναι η πιο παραγωγική σεζόν του Παναθηναϊκού σε τίτλους (pic) 881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.