ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλο κόλπο Νταμπίζα – Τα… παίζουν όλα για όλα στον ΠΑΟ – Ο Νο1 στη λίστα Δώνη και η 300αρα!

Πώς έκλεισε το μεγάλο deal και η τακτική για τη νέα μεταγραφή.

Μεγάλο κόλπο Νταμπίζα – Τα... παίζουν όλα για όλα στον ΠΑΟ – Ο Νο1 στη λίστα Δώνη και η 300αρα!

Παναθηναϊκός: Τείνει να εξελιχτεί σε… συνήθεια στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού. Από το μεσημέρι βλέπετε διαρρέεται από το «τριφύλλι» πως το deadline που είχε δοθεί στον Μπαρτ Σένκεβελντ προκειμένου να απαντούσε στην πρόταση που του είχε κατατεθεί, πέρασε, ο Ολλανδός δεν απάντησε και έτσι, οι «πράσινοι» εγκαταλείπουν την περίπτωση του και στρέφονται σε άλλες για την καρδιά της οπισθοφυλακής τους.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...