ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό τεστ Νο4 για τον Παναθηναϊκό

Σήμερα το τέταρτο φιλικό τεστ για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τη Φένλο (16:00), με τον Ζαχίντ αλλά και τον Ζοάο Νούνιες να ετοιμάζονται για το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Φιλικό τεστ Νο4 για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελευταία “στροφή” του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σήμερα μία φιλική αναμέτρηση, κόντρα στη Φένλο (16:00). Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την ολλανδική ομάδα, στο τέταρτο φιλικό τεστ τους έπειτα από τα ματς με Φέγενορντ, Μπίρσχοτ και Άγιαξ.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 ως διάταξη, προχωρώντας σε ορισμένες αλλαγές προσώπων, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Άγιαξ. Παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Γκαγιάς Ζαχίντ εν δράσει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ζοάο Νούνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση, ο Κίκο Μακέντα και ο Κώστας Αποστολάκης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς έχει οριστεί για τις 16:00, με το NovaSports 1 να το καλύπτει τηλεοπτικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...