ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για -τουλάχιστον- τέσσερις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει πέντε παίκτες και θέλει -τουλάχιστον- άλλους τέσσερις για να γεμίσουν τα κενά στο ρόστερ. Ποιες θέσεις θα αφορούν τις επόμενες κινήσεις των "πρασίνων".

Πάει για -τουλάχιστον- τέσσερις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Κόναν, Ζαχίντ, Νούνες, Κολοβός και Μολό αποτελούν τις ως τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2019. Οι τέσσερις από τους πέντε θα έχουν μάλιστα ενεργό ρόλο στο ρόστερ της επόμενης ημέρας, γεμίζοντας τα κενά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ωστόσο, οι κινήσεις του τριφυλλιού δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας θα “φορτσάρει” για να κλείσει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες ακόμα, καλύπτοντας όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα. Η λέξη “τουλάχιστον” τοποθετήθηκε για να αναδείξει πως το πλάνο θα αλλάξει, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια πώληση.

Σε πρώτο πλάνο έχει τεθεί για τους πράσινους η απόκτηση ενός σέντερ μπακ. Ο Γιώργος Δώνης θέλει έναν παίκτη ο οποίος θα αποτελέσει βαρόμετρο για την άμυνα και θα έχει ηγετικό ρόλο τη σεζόν που έρχεται, διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως η δύναμη, το ύψος και η αλτικότητα. Δεδομένη είναι και η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και μάλιστα όχι με έναν, αλλά με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά δεδομένο ρόλο στο ρόστερ. Αρχικά, ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν “κόφτη”, ενώ θα κινηθεί και για την απόκτηση παίκτη box to box, με δυνατότητα να μεταφέρει τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Τέλος, οι Δώνης – Νταμπίζας έχουν πάρει την απόφαση να “τσεκάρουν” την αγορά και για επιθετικό. Η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με την υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θέλουν ακόμη έναν φορ ώστε να έχουν περισσότερες επιλογές στη συγκεκριμένη θέση. Φυσικά, εάν υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Μακέντα, ή οποιουδήποτε άλλου “ενδεκαδάτου” ποδοσφαιριστή, το πλάνο θα τροποποιηθεί και οι κινήσεις θα είναι πάνω από τέσσερις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.