ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Hot Mustard

Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία (pics)

Έχει υπάρξει μοντέλο πολύ πριν γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Ένα άκρως επιτυχημένο και... αποκαλυπτικό μοντέλο.

Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία (pics)

Μελάνια Τραμπ: Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και σέξι Πρώτες Κυρίες των Ηνωμένων Πολιτειών και μάλλον όχι άδικα. Η Μελάνια Τραμπ πριν από τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ και πριν αυτός γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ασχολούνταν επαγγελματικά με το μόντελινγκ, συνεργαζόμενη με κορυφαίους μεγάλους οίκους μόδας, γυρίζοντας τηλεοπτικά διαφημιστικά ενώ δεν ήταν λίγες οι σε γνωστά περιοδικά μόδας…

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ