ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Στόχος μας ένας τίτλος»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τη σημερινή του εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για φέτος.

Διούδης: «Στόχος μας ένας τίτλος»

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Σε ατομικό επίπεδο είναι σημαντικό που νιώθω καλά με τα πατήματά μου. Σε ομαδικό επίπεδο δεν ξεκινήσαμε καλά και δώσαμε εύκολες επιθέσεις στον αντίπαλο. Υπάρχει κόπωση σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε»

Για το αν αποτελεί στόχο για φέτος ένας τίτλος: « Αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε μία ομάδα αντίστοιχη του μεγέθους του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι… καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Ελπίζω σε μία κλήση στο μέλλον».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ενδιαφέρον το ξένων ομάδων: «Σίγουρα είναι τιμητικό το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Θέλουμε να πετύχουμε στόχους. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...