Το φιλικό με την Φένλο ήταν τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα, που έδωσε ο Παναθηναϊκός. Εγινε πάνω σε πλαστικό χορτάρι και αυτό δημιούργησε μεγάλες δυσκολίες σε όλους τους παίκτες της ομάδας, σε αντίθεση με αυτούς της Φένλο, που έχουν συνηθίσει. Και πάλι ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να κερδίσει 1-0 με ένα εξαιρετικό γκολ του Καμπετσή, λίγο πριν το τέλος. Πολύ ωραία εκτέλεση μετά από πάσα του Χατζηγιοβάνη. Η ομάδα ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, όπου φαινόταν κομμένη στα δύο και πολύ καλύτερη στο δεύτερο. Τι κρατάμε από αυτό το φιλικό; Πάμε να τα δούμε.

*Πρώτα από όλα το γεγονός, ότι ο Μπουζούκης από αυτό το δολοφονικό τάκλιν του αντιπάλου του, την γλίτωσε με ένα διάστρεμμα, που θα τον αφήσει δύο εβδομάδες εκτός, ενώ αρχικά υπήρχαν φόβοι και για κάταγμα . Απαράδεκτη η συμπεριφορά του παίκτη της Φένλο, που έλεγε, κιόλας, ότι βρήκε μπάλα…. Πάλι καλά, για τον Γιάννη, μικρό το κακό.

*Πολύ καλή η απόδοση του Σωκράτη Διούδη. Σε τρεις καθαρές ευκαιρίες της Φένλο είπε όχι με εξαιρετικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όπου αν δεν ήταν αυτός ο Παναθηναϊκός θα είχε δεχθεί γκολ.

*Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ο Δώνης σαν αμυντικό χαφ αντί του νεαρού κι ανέτοιμου Αλεξανδρόπουλου και την θέση του κράτησε και είχε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Ετσι μαζί του ο Σερπέζης και ο Κολοβός μέχρι που έγινε αλλαγή έφτιαξαν ένα κέντρο, που ήταν πιο συμπαγές και συμμετείχε και στην ανάπτυξη της ομάδας.

*Με Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Εμανουηλίδη, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο πιο γρήγορος ο Παναθηναϊκός στην επίθεση και αυτό το δείχνουν οι φάσεις.

Ο Χατζηγιοβάνης δημιούργησε και ο Καμπετσής σκόραρε στο 0-1. Ο Χατζηγιοβάνης είχε μία ωραία ενέργεια και ένα καθαρό πέναλτι, που έγινε πάνω του και δεν δόθηκε στο 72. Ο Εμανουηλίδης από κάθετη πάσα του Δώνη, για λίγο δεν πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και χάθηκε η ευκαιρία στο 79.

*Ο Νούνες μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε σαν δεξί στόπερ. Ηταν απλός στο παιχνίδι του, έβγαινε πρώτος στην μπάλα ,κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και μαζί με τον Πούγγουρα έκαναν ένα πολύ καλό δίδυμο, λες και ο Πορτογάλος παίζει χρόνια στην ομάδα.

*Ο Ζαχίντ έπαιξε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού. Ζήταγε μπάλα, προσπάθησε να βοηθήσει δημιουργικά και από τις επαφές του με την μπάλα καταλάβαινε κανείς την τεχνική του. Το έχω πει από τότε που έγινε η μεταγραφή, ότι ο Ζαχίντ μεσοεπιθετικά θα κάνει την διαφορά σε αρκετά παιχνίδια.

*Η νίκη σε άλλο ένα φιλικό βοηθάει ψυχολογικά αυτά τα παιδιά να δουλέψουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία στη συνέχεια. Κατά τα άλλα το έχω πει, ότι στα φιλικά τα αποτελέσματα για μένα δεν παίζουν ρόλο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου