ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρελά λεφτά στο τραπέζι για Τζέιμς – Το πήρε απόφαση, εκεί θέλει να πάει – Τι γίνεται με ΠΑΟ!

Όλα τα δεδομένα για Τζέιμς!

Τρελά λεφτά στο τραπέζι για Τζέιμς – Το πήρε απόφαση, εκεί θέλει να πάει – Τι γίνεται με ΠΑΟ!

O Αμερικάνος πλέι-μέικερ δεν λέει «όχι» στο να φύγει, θέλει, όμως, απολύτως δικαιολογημένα να πάρει αποζημίωση, έχοντας εγγυημένο συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Ο παίκτης ζητάει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο χρόνους του συμβολαίου του, με το ποσό της αποζημίωσης που ζητάει να φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι Ιταλοί, όμως, θέλουν να τον διώξουν, δίνοντάς του ελάχιστα χρήματα. Κάτι, που ο παίκτης δεν πρόκειται επ’ ουδενί να δεχτεί.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...