ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού ο Μπουζούκης!

Ο Γιάννης Μπουζούκης υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 15 με 20 μέρες.

Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού ο Μπουζούκης!

Ο Γιάννης Μπουζούκης υποβλήθηκε ακτινογραφίες, οι οποίες ήταν καθαρές. Ο νεαρός υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει έξω για 15 με 20 μέρες.

Στον ποδοσφαιριστή αναμένεται να τοποθετηθεί νάρθηκας για 2- 3 μέρες. Τα νέα δεν είναι και τόσο άσχημα μιας και όταν ο Μπουζούκης δέχτηκε το δολοφονικό μαρκάρισμα όλοι στον Παναθηναϊκό φοβήθηκαν για πιο σοβαρή ζημιά.

Το κακό είναι μόνο ότι ο νεαρός θα χάσει το υπόλοιπο του βασικού της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.