Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα του Μπουζούκη για τον τραυματισμό του (pic)

Το μήνυμα του Μπουζούκη για τον τραυματισμό του (pic)

Ο Γιάννης Μπουζούκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram, με αφορμή το σημερινό τραυματισμό του.

Ο Γιάννης Μπουζούκης δέχτηκε ένα δολοφονικό τάκλιν στη σημερινή αναμέτρηση με τη Φένλο. Ο πάγκος του τριφυλλιού πάγωσε,  μιας και είδε τον νεαρό να σφαδάζει.

Τελικά ο Μπουζούκης υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει έξω 15 με 20 μέρες.

Ο νεαρός παίκτης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω instagram:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version