ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βρήκε ομάδα ο Νάναλι – Εκεί υπογράφει (pic)

Ο Τζέιμς Νάναλι δεν... έσκασε μαθαίνοντας ότι ο Μεσίνα δεν τον υπολογίζει, βρίσκοντας σύντομα τη νέα του ομάδα.

Βρήκε ομάδα ο Νάναλι - Εκεί υπογράφει (pic)

Ο Ετόρε Μεσίνα συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας κι έκτοτε, ο σύλλογος βρίσκεται εν μέσω μεγάλων αλλαγών. Κι αν οι περισσότεροι ασχολούνται με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θέλει να του καταβληθεί αποζημίωση για να φύγει, ο έτερος παίκτης που δεν υπολογιζόταν από τον Μεσίνα, φρόντισε να βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νάναλι αφήνει την Ευρώπη για τη… χάρη και τα χρήματα της Κίνας, καθώς βρίσκεται ένα βήμα από την υπογραφή συμβολαίου με τους Σανγκάι Σαρκς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.