ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει “κόφτη” – Αυτά τα στοιχεία ψάχνει ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψιν του και τη μεταγραφή ενός καθαρού "εξαριού".

Παναθηναϊκός: Θέλει

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις, έχοντας καλωσορίσει στην ομάδα τους Κόναν, Ζαχίντ, Κολοβό, Νούνες και Μολό. Πλέον, οι πράσινοι φορτσάρουν για την απόκτηση ενός σέντερ μπακ, ενώ θα ακολουθήσουν και οι ενισχυτικές κινήσεις στη μεσαία γραμμή, με τις μεταγραφές για τον άξονα να είναι δύο. Οι Δώνης και Νταμπίζας θέλουν έναν box to box μέσο, ικανό να μεταφέρει τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση αλλά και έναν δυναμικό “κόφτη”, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Πράσινης”. Ο κόουτς του τριφυλλιού και ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, αναζητούν ένα εξάρι που θα διακρίνεται για τον δυναμισμό του και τις ανασταλτικές του αρετές, ώστε να πλαισιώνει τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και να αποτελέσει μια ποιοτική λύση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.