ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το φιλικό με τη Γαλατασαράι

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Τουρκία και στις 3 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας τη Γαλατασαράι στο Turk Telecom.

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το φιλικό με τη Γαλατασαράι

Έκλεισε νέο φιλικό για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βρίσκονταν σε συζητήσεις με τη Γαλατασαράι για διεξαγωγή αναμέτρησης στην Τουρκία, όπως είχε γραφτεί στο Panathinaikos24.gr, ματς το οποίο εν τέλει “έκλεισε” και θα γίνει το Σάββατο, 3 Αυγούστου στις 21:00 στο Turk Telecom Arena.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι θα βρεθεί στις 3 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Γαλατασαράι «Turk Telekom Arena», με ώρα έναρξης του αγώνα τις 9 μ.μ.

Η Γαλατασαράι έχει προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τους Ράιν Μπάμπελ, Τζίμι Ντουρμάζ, Τζιν Σέρι, ενώ από το περσινό ρόστερ ξεχωρίζουν ο Αλγερινός Σοφιάν Φενγκουλί, ο Μαροκινός Γιουνές Μπελχαντά και ο Σενεγαλέζος Μπαγιέ Ντιαγκνέ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει 22 Πρωταθλήματα, 18 Κύπελλα, 15 Σούπερ Καπ και φυσικά μία φορά το UEFA CUP το 1999 αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2000.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.