ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ανατροπή σχετικά με Κορκονέα!

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ανατροπή!

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ανατροπή σχετικά με Κορκονέα!

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστή η ποινή που επιβλήθηκε στον Επαμεινώνδα Κορκονέα για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πριν από 11 χρόνια. Η ποινή ήταν ισόβια, ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας αποφάσισε τα «σπάσει». Με αυτή την απόφαση ο δολοφόνος του 15χρονου αναμένεται να αποφυλακιστεί άμεσα καθώς πλέον με το νέο Ποινικό Κώδικα, ανώτατη ποινή κάθειρξης που μπορεί να του επιβληθεί είναι τα 15 έτη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.