ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξύλο από τους Ολλανδούς: Ράμματα για Πούγγουρα και Κολοβέτσιο

Πολύ σκληρό το παιχνίδι από τους παίκτες της Μπρέντα.

Ξύλο από τους Ολλανδούς: Ράμματα για Πούγγουρα και Κολοβέτσιο

Πολύ σκληρό το παιχνίδι από τους παίκτες της Μπρέντα.

Φαίνεται ότι είναι… γραφτό για τον Παναθηναϊκό φέτος να δίνει φιλικά ματς με ομάδες οι οποίες παίζουν… ξύλο. Το είδαμε κόντρα στη Φένλο, όπου τραυματίστηκε ο Μπουζούκης, το βλέπουμε και απέναντι στην Μπρέντα. Οι Ολλανδοί παίζουν σκληρά και είναι χαρακτηριστικό ότι δυο φορές βγήκαν εκτός αγωνιστικού χώρου οι Πούγγουρας και Κολοβέτσιος για να κάνουν ράμματα!

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Δώνης είδε τον τελευταίο να αποχωρεί με αίματα, έγινε έξαλλος και φώναξε στους ποδοσφαιριστές του “αφου τους βλέπετε να το συνεχίζουν, παίξτε κι εσεις σκληρά”!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...