Στα 21 του, αποτελεί μέλος της Άρσεναλ, η οποία στις αρχές του 2018 τον πήρε από τα Γιάννενα και τον έκανε ¨κανονιέρη». Ενάμισι χρόνο μετά, τα πράγματα για τον Μαυροπάνο δεν κυλούν τόσο καλά, με την Άρσεναλ να αναζητά τρόπο ώστε να τον παραχωρήσει σε κάποιον σύλλογο ως δανεικό, εάν δεν υπάρξει προσφορά για πώληση. Το γεγονός αυτό έχει δώσει… σήμα σε αρκετούς συλλόγους, με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου να βάζουν στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, στο μυαλό του Μαυροπάνου βρίσκεται μόνο η Άρσεναλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sportime, ο Έλληνας στόπερ βλέπει μεν ότι δεν έχει θέση για την ώρα στο ροτέισον της ομάδας, αλλά θέλει όσο τίποτα να κυνηγήσει το όνειρό του και να καθιερωθεί στην Premier League, όσο αυτό φαντάζει δυνατό. Κάπως έτσι, ο Μαυροπάνος έχει κόψει για την ώρα την προοπτική επιστροφής στη Super League. Παράλληλα, ο νεαρός στόπερ έχει απορρίψει και προτάσεις προερχόμενες από τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Ο Μαυροπάνος περιμένει μήπως προκύψει η ευκαιρία στην Άρσεναλ, μη δεχόμενος ακόμη να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα άλλο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι η Superleague αυτή τη στιγμή είναι πολύ πίσω στις προτεραιότητές του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS