ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρέλαση… κατασκόπων για Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε την τιμητική του στο χθεσινό φιλικό με τη Μπρέντα.

Παρέλαση... κατασκόπων για Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης συγκέντρωσε τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ στη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Μπρέντα (0-0). Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού είχε αρκετή πέραση, καθώς σύμφωνα με τη LiveSport, στις εξέδρες υπήρχαν πέντε σκάουτερ από αντίστοιχους ευρωπαϊκούς συλλόγους της Τουρκίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου, οι οποίοι πήραν θέση για να δουν εν δράσει τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο “κατάσκοπος” από το Βέλγιο να προέρχεται από τη Γάνδη, η οποία είχε στείλει ξανά εκπρόσωπό της για να δει τον Χατζηγιοβάνη από κοντά, στο φιλικό με τη Φένλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.