ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τα φιλικά σε Ολλανδία και Βέλγιο (vids)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα από τον κύκλο των φιλικών αναμετρήσεων επί ολλανδικού αλλά και βελγικού εδάφους.

Παναθηναϊκός: Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τα φιλικά σε Ολλανδία και Βέλγιο (vids)

Επιστρέφουν στη βάση τους οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας, η ομάδα του Γιώργου Δώνη γυρίζει στην Αθήνα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πράσινο πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλα τρία φιλικά ματς (δύο στην Τουρκία με Γαλατασαράι και Μπεσίκτας και ένα στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη), τα οποία θα προστεθούν στα τέσσερα που δόθηκαν επί ολλανδικού και στο ένα επί βελγικού εδάφους (Μπίρσχοτ). Κι επειδή απέχουμε λίγες ημέρες από τη σέντρα του επόμενου φιλικού ματς του τριφυλλιού, το Panathinaikos24.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις φάσεις και τα γκολ της ομάδας από τα πέντε φιλικά της στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Φέγενορντ – Παναθηναϊκός 0-3

Μπίρσχοτ – Παναθηναϊκός 2-1

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=3BIdl0mjSEU

Άγιαξ – Παναθηναϊκός 1-2

https://www.youtube.com/watch?v=1vYUKkEb_do

Φένλο – Παναθηναϊκός 0-1

https://www.youtube.com/watch?v=bI3rSjhhAwI

Μπρέντα – Παναθηναϊκός 0-0

https://www.youtube.com/watch?v=QRqTZEA93wA

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...