ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο “μνηστήρες” από Τουρκία για Χατζηγιοβάνη

Στο στόχαστρο δύο τουρκικών συλλόγων φέρεται να έχει μπει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Δύο

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεεκ και στα πέντε φιλικά που δόθηκαν (Φέγενορντ, Άγιαξ, Μπίρσχοτ, Φένλο, Μπρέντα), μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Το γεγονός αυτό, έχει θέσει τον «Χάτζη» στη λίστα συλλόγων από το εξωτερικό, με τη Γάνδη να φέρεται ότι παρακολουθεί τον παίκτη, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της LiveSport, στον «χορό» προστέθηκαν δύο σύλλογοι από την Τουρκία. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια, Γαλατασαράι, με την οποία ο Παναθηναϊκός θα έρθει αντιμέτωπος στις 3 Αυγούστου σε φιλικό ματς, αλλά και τη Μπασάκσεχιρ.

H Γαλατά έχει καιρό στη λίστα της τον Χατζηγιοβάνη, αλλά όπως αναφέρει «Live Sport», έχει κατατεθεί ειδικός φάκελος σκάουτινγκ με εκθέσεις από το αρμόδιο τμήμα της πρωταθλήτριας Τουρκίας. Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, είχε ενημερωθεί για τον «Χάτζη» και μπορεί στη θέση του να μην υπάρχει ανάγκη άμεσης ενίσχυσης, ωστόσο, ο παίκτης παραμένει στα ραντάρ των Τούρκων και θα περάσει ξανά από… σκανάρισμα στο φιλικό της 3ης Αυγούστου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.