ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νούνες: “Είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό”

Ο Ζοάο Νούνες μίλησε για τη συμμετοχή του στο φιλικό με τη Μπρέντα, το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε στον άξονα, κάνοντας επίσης τον απολογισμό του για την πράσινη προετοιμασία στην Ολλανδία.

Νούνες:

Ο Ζοάο Νούνες ανέφερε τα εξής στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με την Μπρέντα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είχαμε τη μπάλα στην κατοχή μας περισσότερο από την Μπρέντα. Νομίζω ότι σε κάποια σημεία έπρεπε να ρισκάρουμε και να πάρουμε πιο καθαρές αποφάσεις. Αυτό είναι σημαντικό κατά την γνώμη μου. Αλλά γενικά είναι ενθαρρυντικό ότι η ομάδα έπαιξε με αυτοπεποίθηση, είχε την μπάλα στην κατοχή της, κόψαμε τις περισσότερες αντεπιθέσεις της Μπρέντα και πιστεύω ότι έχουμε ακόμα έναν μήνα μπροστά μας και έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Αλλά θα υπάρχουν πάντα, όχι μόνο στο στάδιο της προετοιμασίας. Θα υπάρχουν πάντα καταστάσεις σαν τις σημερινές. Πιστεύω ότι πήραμε κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι και η ομάδα έπαιξε καλά».

Για το ότι αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή: «Ειλικρινά νιώθω καλά, φυσικά δεν είναι η θέση μου αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω και τι μπορώ να δώσω, τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον προπονητή. Αλλά όντως ένιωσα πολύ καλά στη θέση του μέσου».

Για το στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία: «Το πρόσημο από το στάδιο της προετοιμασίας είναι θετικό. Η ομάδα δημιουργεί αυτοματισμούς, έχουμε ακόμα χρόνο να βελτιωθούμε, αλλά οι κινήσεις και οι αυτοματισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει. Και πιστεύω μέσω των παιχνιδιών και των προπονήσεων θα γινόμαστε καλύτεροι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...