ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ποντάρισμα στους γηπεδούχους!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ποντάρισμα στους γηπεδούχους!

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/07) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνονται οι επαναληπτικοί αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου στο Champions League, ενώ υπάρχει αγώνας με παράπλευρο ελληνικό ενδιαφέρον (πιθανός αντίπαλος του Άρη σε περίπτωση πρόκρισης) και για τα προκριματικά του Europa League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ξεσπά η Καραμπάκ

Στις 20:00, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, η Καραμπάκ υποδέχεται την Ντάνταλκ, στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιρλανδία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και το θεωρητικό αουτσάιντερ Ντάνταλκ έμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Οι Αζέροι της Καραμπάκ προηγήθηκαν (0-1) πολύ νωρίς μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ήταν φλύαροι και δεν “καθάρισαν” τη νίκη με ένα ακόμη τέρμα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο 78’. Αμφότερες ομάδες ξεκίνησαν την πορεία τους στη διοργάνωση από τον 1ο Προκριματικό, όπου η Καραμπάκ απέκλεισε την Παρτιζάνι Τιράνων με συνολικό σκορ (2-0) και η Ντάνταλκ απέκλεισε τη Ρίγα στα πέναλτι, αφού έμειναν στο 0-0 και στα δύο παιχνίδια.

Σαφώς πιο ισχυρή παρουσιάζεται εντός έδρας η Καραμπάκ, είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα της Ντάνταλκ και απόψε δεν αναμένεται να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης. Αναμένουμε μία επιβλητική νίκη της Καραμπάκ και γι αυτό επιλογή μας είναι ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 1.83.

Αξιοποιεί την έδρα της η Ρόζενμποργκ

Στις 20:00, στο ιστορικό Λέρκενταλ του Τροντχάιμ, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στον επαναληπτικό του 2-1 στη Λευκορωσία.

Την περασμένη βδομάδα η ΜΠΑΤΕ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάσεβιτς, αλλά οι Νορβηγοί αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 25’ . Ισορροπημένη η αναμέτρηση με εκατέρωθεν επικίνδυνες στιγμές, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Σκάβις στο 51’.

Για τη Ρόζενμποργκ αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από πέντε σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό σκορ. Το Νορβηγικό πρωτάθλημα έχει διακοπή και η ομάδα είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αποψινό αγώνα.

Δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και η ΜΠΑΤΕ που θα κληθεί να πάρει ένα ακόμη σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η Ρόζενμποργκ έδειξε καλά στοιχεία στον πρώτο αγώνα και σήμερα στην έδρα της αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη. Επιλογή μας η πρόκριση των γηπεδούχων σε απόδοση 2.01.

Δυνατή εντός η Τσουκαρίτσκι

Στις 21:45 στο Βελιγράδι, η Τσουκαρίτσκι υποδέχεται τη Μόλντε, στον επαναληπτικό του 2ου Προκριματικού Γύρου  για το Europa League.

Την προηγούμενη βδομάδα στη Νορβηγία οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να είναι αναμενόμενα πιο επιθετικοί και να δημιουργούν τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Σε καλή κατάσταση ο Σέρβος τερματοφύλακας, επενέβη όποτε χρειάστηκε.

Διακοπή στο Νορβηγικό πρωτάθλημα, ρεπό στη Σερβία πήρε η Τσουκαρίτσκι, η οποία σε τέσσερις επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν δεν έχει δεχθεί τέρμα! Ιδιαιτέρως ισχυροί οι Σέρβοι στο γήπεδό τους, έχουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε μία Μόλντε, που χάνει πολύ από τη δυναμική της όταν ταξιδεύει εκτός συνόρων. Επιλογή μας το 1Χ σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE