ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα νέα δεδομένα για Ανίτα – Τι άλλαξε

Ο Παναθηναϊκός είχε ψηλά στη λίστα την περίπτωση του Βούρνον Ανίτα, ωστόσο η υπόθεση αυτή έχει αρχίσει να χάνει έδαφος.

Τα νέα δεδομένα για Ανίτα - Τι άλλαξε

Ο Βούρνον Ανίτα είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα. Οι πράσινοι είχαν μάλιστα ψηλά στη λίστα τους τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, όμως πλέον η περίπτωσή του φαίνεται ότι χάνει “έδαφος”. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, η αιτία για το ότι το θέμα Ανίτα φαίνεται να “κολλάει” δεν αφορά τη μη απόκτηση της ελευθέρας του από τη Λιντς, αλλά το πλάνο του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα για τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τον άξονα.

Οι Δώνης και Νταμπίζας θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει ύψος και θα διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του. Στοίχεια που κρίνεται πως δεν εντοπίζονται στην περίπτωση του Ανίτα. Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” και τα άλλα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του για τη θέση του αμυντικου χαφ, ενώ πλην της απόκτησης αμυντικού χαφ, αναμένεται να γίνει κίνηση και για μέσο με πιο δημιουργικά στοιχεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...