ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Δημήτρη γερά – Ο Παναθηναϊκός είναι ένας γίγαντας”

Ο ηθοποιός που θα προσφέρει το 50% των εσόδων της παράστασής του στο PAO Alive, μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να στηρίξει την προσπάθεια.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην “Πράσινη” σχετικά με την απόφαση του να προσφέρει το 50% των εσόδων της παράστασής του στο PAO Alive.

«Είμαι από μια οικογένεια που είναι από γενιά σε γενιά όλοι Παναθηναϊκοί. Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω γιατί όπως έχω επισημάνει ο αθλητισμός είναι άμεσα συνυφασμένος με τον πολιτισμό. Αν αυτό το καταλάβουμε όλοι μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει. Ο τρόπος που μπορούσα να συνεισφέρω σ’ αυτό το εγχείρημα του PAO ALIVE, γιατί ο υιός μου είναι Παναθηναϊκός, ο πατέρας μου αλλά και εγώ, είναι η δουλειά μου. Και αυτό έκανα… Τίποτε περισσότερο», ανέφερε απαντώντας στην ερώτηση για το τι τον έκανε να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία.

Για το τι θα έλεγε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος αξιοθαύμαστος, αποτελεί πρότυπο για όλα αυτά που κάνει για τον Παναθηναϊκό. Αν τον έβλεπα τώρα μπροστά μου θα του έλεγα Δημήτρη γερά! Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει αποδείξει έμπρακτα την ανιδιοτελή αγάπη της για τον σύλλογο. Πρέπει να σταθούμε στο πλάι του και να συμβάλλουμε όπως μπορεί ο καθένας για να πετύχει ο στόχος».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μήνυμα που έχει να στείλει προς τον κόσμο: «Προσωπικά αποκλείω το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμμετοχή στο PAO ALIVE από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική ισχύ. Ακόμη και να μην το επιθυμούν που δεν θέλω να το πιστέψω κάποιοι, είναι τέτοια η λαϊκή βούληση που θα τους επιβάλλει στο τέλος να βοηθήσουν κι εκείνοι! Είναι απίστευτο, αδιανόητο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει γήπεδο, πιστεύω ότι πρέπει να αφεθούν στην άκρη οι εγωϊσμοί και ο σύλλογος που είναι ένας ΓΙΓΑΝΤΑΣ να είναι στην θέση που του αξίζει με το δικό του γήπεδο».

Για το πως ονειρεύεται τον Παναθηναϊκό: «Στο μπάσκετ τον ονειρεύομαι όπως είναι πρωταγωνιστή και να κατακτά τίτλους, στον Ερασιτέχνη έχει βρει τα πατήματα του και στο ποδόσφαιρο να παρουσιάσει ξανά εκείνο το πρόσωπο που έδειχνε στην Ευρώπη, μας έκανε υπερήφανους και ο κόσμος πλέον μέσα στο δικό του γήπεδο να προάγει πολιτισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...