ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει να “τσεκάρει” εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει καλωσορίσει δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να παίξουν στα άκρα, αλλά συνεχίζονται οι διακριτικές ματιές στην αγορά.

Συνεχίζει να “τσεκάρει” εξτρέμ ο Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Οι Δώνης και Νταμπίζας έχουν φροντίσει να ενισχύσουν τα άκρα του τριφυλλιού, φέρνοντας στο ρόστερ ποδοσφαιριστές όπως ο Γιοάν Μολό και ο Δημήτρης Κολοβός. Δύο παίκτες οι οποίοι μαζί με τους υπάρχοντες, θα υποστηρίξουν τις δύο θέσεις των εξτρέμ στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Δώνης.

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 5.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, οι Δώνης και Νταμπίζας προσανατολίζονται στο να φέρουν ποδοσφαιριστές για τον άξονα και το κέντρο της άμυνας, ωστόσο δεν παύουν να τσεκάρουν διακριτικά την αγορά για ακόμη έναν εξτρέμ. Ο λόγος που υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, αφορά το “θολό” τοπίο που υπάρχει με την υπόθεση Χατζηγιοβάνη, αλλά και με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που οδεύει προς να δοθεί δανεικός.

Εάν υπάρξουν εξελίξεις εντός του Αυγούστου και αδειάσει μία θέση στα άκρα, τότε ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να μετατρέψει τις σκέψεις σε πράξεις, ώστε να βρει άλλον έναν εξτρέμ. Ωστόσο, τα πάντα θα φανούν στην πορεία…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close