ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει να “τσεκάρει” εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει καλωσορίσει δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να παίξουν στα άκρα, αλλά συνεχίζονται οι διακριτικές ματιές στην αγορά.

Συνεχίζει να

Οι Δώνης και Νταμπίζας έχουν φροντίσει να ενισχύσουν τα άκρα του τριφυλλιού, φέρνοντας στο ρόστερ ποδοσφαιριστές όπως ο Γιοάν Μολό και ο Δημήτρης Κολοβός. Δύο παίκτες οι οποίοι μαζί με τους υπάρχοντες, θα υποστηρίξουν τις δύο θέσεις των εξτρέμ στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Δώνης.

Πλέον, οι Δώνης και Νταμπίζας προσανατολίζονται στο να φέρουν ποδοσφαιριστές για τον άξονα και το κέντρο της άμυνας, ωστόσο δεν παύουν να τσεκάρουν διακριτικά την αγορά για ακόμη έναν εξτρέμ. Ο λόγος που υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, αφορά το “θολό” τοπίο που υπάρχει με την υπόθεση Χατζηγιοβάνη, αλλά και με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που οδεύει προς να δοθεί δανεικός.

Εάν υπάρξουν εξελίξεις εντός του Αυγούστου και αδειάσει μία θέση στα άκρα, τότε ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να μετατρέψει τις σκέψεις σε πράξεις, ώστε να βρει άλλον έναν εξτρέμ. Ωστόσο, τα πάντα θα φανούν στην πορεία…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.