ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο “δυνατό” συμβόλαιο με ανεβασμένη ρήτρα για Βλαχοδήμο

Η Μπενφίκα "δένει" τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Νέο

Η Μπενφίκα αναμένεται να καλέσει σύντομα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο “Όντι” είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα συλλόγων από Ιταλία και Αγγλία, δίχως ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη η πρόταση στους “Αετούς” για την πώλησή του.

Με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία λήγει στις 8 του μηνός, μοιάζει δύσκολο να υπάρξει κάποια πρόταση στο “παρά πέντε” και ως εκ τούτου, ο σύλλογος από την Πορτογαλία θα κάνει τη δική του, δυνατή πρόταση στον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, με το Sportime να αναφέρει ότι η προσφορά της Μπενφίκα θα περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές για τον “Όντι” (δεν αποκλείεται να του δοθούν και τα διπλά λεφτά), ενώ θα αυξηθεί και η ρήτρα αποδέσμευσής του, φτάνοντας τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...