ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει και αναλαμβάνει τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Επιστρέφει στους "πράσινους" και γίνεται επικεφαλής στα τμήματα υποδομής.

Επιστρέφει και αναλαμβάνει τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Σάμιος, ο οποίος θα είναι επικεφαλής στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Ο Σάμιος είχε διατελέσει προπονητής στις ομάδες Εφήβων και Νέων, ενώ έχει εργαστεί και στην Κύπρο, ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, δεν προβλέπεται αντικατάσταση του Τάκη Φύσσα στη θέση του διευθυντή των ακαδημιών, με τον νέο αρχιπροπονητή να αναλαμβάνει τις περισσότερες από τις αρμοδιότητες που είχε ο Φύσσας στο διάστημα που εργάστηκε στο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.