ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση Αυγενάκη – Αλαφούζου!

Γιάννης Αλαφούζος και Λευτέρης Αυγενάκης συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας.

Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση Αυγενάκη - Αλαφούζου!

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η συνάντηση Γιάννη Αλαφούζου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ολοκληρώθηκε.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για δύο θέματα κυρίως, αυτό της βίας και εκείνο των τηλεοπτικών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στον Λευτέρη Αυγενάκη ότι η ΕΡΤ πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα από το περσινό καλοκαίρι, μιας και αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε στον Υφυπουργό ότι ομάδες όπως ο Άρης και ο Ατρόμητος έχουν στηρίξει το πλάνο της βιωσιμότητας του πάνω στα χρήματα αυτά και έτσι πήραν και την αδειοδότηση για να συμμετάσχουν. Αν λοιπόν υπάρξει η μείωση του 45% όλα αυτά πλέον δεν θα ισχύουν.

Την ίδια στιγμή βέβαια ο Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της βίας. Μάλιστα τόνισε πως πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα καθώς οι ΠΑΕ έχουν τον τρόπο αν υπάρξει η βούληση να περιορίσουν τα κρούσματα. Επιπλέον, στάθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν σχετικά με την ασφάλεια στο ΟΑΚΑ, γεγονός που έχει στοιχίσει χρήματα στον Παναθηναϊκό, λόγω προστίμων.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα όπως η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών αλλά και ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.