ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(21:00 NOVASPORTS 2/ LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Παναθηναϊκός: Ένα ακόμα δυνατό crash test απέναντι στη Γαλατασαράι

Ο Παναθηναϊκός δίνει άλλο ένα δυνατό φιλικό σήμερα κόντρα στην δυνατή Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Παναθηναϊκός: Ένα ακόμα δυνατό crash test απέναντι στη Γαλατασαράι

Ο Παναθηναϊκός στη φετινή προετοιμασία έχει δώσει αλλά και επρόκειτο να δώσει κι άλλα δυνατά φιλικά.

Οι πράσινοι σήμερα αντιμετωπίζουν στην Τουρκία την Γαλατασαράι, σ΄ένα δυνατό crash test απέναντι σ΄ έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο.

Μέχρι στιγμής το τριφύλλι έχει πραγματοποιήσει, κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς εμφανίσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Μην ξεχνάμε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών του στην Ολλανδία αήττητος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα ο Γιώργος Δώνης θα είναι σχεδόν πάνοπλος, μιας και στην Αθήνα έχουν μείνει οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Μολό, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:00 ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...