ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωρά τα μεταγραφικά και ψάχνει… ύψος ο Παναθηναϊκός

Εντείνονται οι προσπάθειες στο τριφύλλι για την απόκτηση στόπερ και αμυντικού χαφ, οι οποίοι θα προσφέρουν λύσεις και το απαραίτητο... ύψος.

Προχωρά τα μεταγραφικά και ψάχνει… ύψος ο Παναθηναϊκός

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό με τη Γαλατασαράι. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν μία δυνατή εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής, φτιάχνοντας φάσεις και απειλώντας τους γηπεδούχους μεσοεπιθετικά, βρίσκοντας ωστόσο μόλις ένα γκολ, στις καθυστερήσεις. Σε γενικές γραμμές, η απόδοση των πρασίνων στο επιθετικό σκέλος ήταν θετική, ωστόσο παρουσιάστηκαν προβλήματα όσον αφορά την αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων σε άμυνα και μεσαία γραμμή, λόγω έλλειψης ύψους.

Γι’ αυτό και οι Δώνης – Νταμπίζας έχουν θέσει σε προτεραιότητα την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα προσδώσουν ποιότητα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή, με χαρακτηριστικά τους το ύψος και τη δύναμη. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσουν οι δύο μεταγραφικές εκκρεμότητες, έχοντας εντός πλάνου τον Σένκεφελντ για το κέντρο της άμυνας (όσο δεν βρίσκει συμβόλαιο στο εξωτερικό, παραμένει ανοιχτό το θέμα του), ενώ από τη Σκωτία έχει αναφερθεί και η περίπτωση του Κουασί για τη θέση του αμυντικού χαφ.

ΣΧΟΛΙΑ