ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κολοβός: “Είναι βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού”

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού μετά το ματς με τη Γαλατασαράι.

Κολοβός: “Είναι βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού”

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στη φιλική ήττα από τη Γαλατασαράι στην Τουρκία. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Νομίζω πως δουλεύουμε καλά και κάνουμε πράξη αυτό που είπαμε από την αρχή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε αποτελέσματα είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο παιχνίδι. Επειδή βλέπουμε και δουλεύουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, νομίζω γι’ αυτό και βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κρατήσει από το ματς: «Το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ή έστω να έχει έρθει ισοπαλία. Πιστεύω οτι χάσαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αυτό κρατάμε. Βήμα, βήμα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic)
Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic) 36.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το βάρος της φανέλας και τις απαιτήσεις του κόσμου: «Συμφωνώ πως η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, κάτι που φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όμως όπως είπα, ως ομάδα θα πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε βήμα, βήμα, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

loading...
ΣΧΟΛΙΑ