ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βρήκε συμβόλαιο στην Τουρκία ο Λοτζέσκι

Νέα σελίδα στην καριέρα του Ματ Λοτζέσκι.

Βρήκε συμβόλαιο στην Τουρκία ο Λοτζέσκι

Μετά από κάποιο διάστημα επαφών με συλλόγους από την Ευρώπη, ο Λοτζέσκι πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της Τόφας Μπούρσα, ανοίγοντας το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο πρώην πράσινος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Η Τόφας Μπούρσα, από την Προύσα την Τουρκίας, είχε βρεθεί δύο σεζόν πίσω στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί βρήκε απροσπέλαστο το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία επικράτησε της νυν ομάδα του Λοτζέσκι, κατακτώντας την κούπα. Τη σεζόν που μας πέρασε, η πορεία της Τόφας στα πλέι οφ σταμάτησε νωρίτερα, καθώς βρήκε απέναντί της πιο νωρίς τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, που την απέκλεισαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Στη regular season, η Τόφας είχε τερματίσει τρίτη, πίσω από τις Φενέρ και Αναντολού Εφές. Ο Λοτζέσκι πάει στην Τουρκία ως νταμπλούχος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος δύο χρόνια στο «τριφύλλι» και άλλα 4 στον Ολυμπιακό. Την τελευταία σεζόν του στην στους πράσινους είχε κατά μέσο όρο 6.5 πόντους και 35%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.