ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμφωνία με γαλλικό κολλέγιο για τον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συμφωνία με γαλλικό κολλέγιο για τον Παναθηναϊκό

Σε συμφωνία με το γαλλικό κολλέγιο IdEF ήρθε ο Παναθηναϊκός, για την ακαδημαϊκή στήριξη των αθλητών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF, παράρτημα του Πανεπιστημίου Paris 13 της Σορβόννης στην Ελλάδα, για την ακαδημαϊκή στήριξη των αθλητών που ανήκουν στην ομάδα μας. Σε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Πρόεδρος του Γαλλικού Κολλεγίου της Ελλάδας Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης επισημοποίησαν τη συνεργασία με την υπογραφή συμφωνίας ακαδημαϊκής στήριξης προς τους ποδοσφαιριστές, η οποία θα περιλαμβάνει την παροχή υποτροφιών στους αθλητές υψηλής επίδοσης. Για τα επόμενα τρία χρόνια το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF θα είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναικός.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.188 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε σχετικά: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί πρωτοπόρο στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την ακαδημία ποδοσφαίρου. Δεκαετίες τώρα η ακαδημία του Παναθηναϊκού διατηρείται σε υψηλά στάνταρ, προσφέροντας τόσο στο σύλλογό μας όσο και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αθλητές επιπέδου. Κύρια φιλοσοφία και μέλημα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι η αθλητική ανάπτυξη σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε βάση στη μόρφωση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Η συμφωνία μας με το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF εντάσσεται σε αυτή τη διαδικασία, δίνοντας ένα επιπλέον σημαντικό κίνητρο στους εκκολαπτόμενους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να λάβουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια στον τομέα της εκπαίδευσης. Πρόκειται για μια συμφωνία που μας δημιουργεί αίσθημα χαράς και ικανοποίησης, μια και το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και το Πανεπιστήμιο Paris 13 της Σορβόννης κάνουν το δικό τους πρωταθλητισμό σε ακαδημαϊκό επίπεδο».

Ο Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης δήλωσε: «Το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και το Πανεπιστήμιο Paris 13 της Σορβόννης είναι επίσημοι Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες στις Ολυμπιακές δράσεις που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» και ακαδημαϊκοί συνεργάτες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναικός και ευχόμαστε να είναι η αρχή για μια σειρά από δράσεις προς όφελος του αθλητισμού, της παιδείας και κυρίως των νέων αθλητών στην Ελλάδα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.