ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φήμες για άφιξη του Ρόντγουελ στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τζακ Ρόσγουελ για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Φήμες για άφιξη του Ρόντγουελ στην Αθήνα

Ο Τζακ Ρόντγουελ αποτελεί μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για ενίσχυση στα χαφ. Οι πράσινοι έχουν τοποθετήσει ψηλά τον Ρόντγουελ, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του newsbreak, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Νταμπίζα την προοπτική μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί, κάτι που ίσως συμβεί τις επόμενες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.