ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ για Ρόντγουελ

H "πράσινη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τις φήμες περί άφιξης του Ρόντγουελ στην Αθήνα.

Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ για Ρόντγουελ

Το απόγευμα της Δευτέρας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί άφιξης του Τζακ Ρόντγουελ στην Αθήνα, ούτως ώστε να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα την προοπτική μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Παρά τα όσα γράφτηκαν, η φήμη για την άφιξη του 28χρονου Άγγλου αμυντικού χαφ στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, με τους “πράσινους” να τονίζουν ότι ο παίκτης (που είναι ελεύθερος) έχει όντως προταθεί στον σύλλογο, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια παραπάνω κίνηση ώστε να έρθει στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.