ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα και η απόσταση με τον Ρόντγουελ

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ, με τον οποίον υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Τα δεδομένα και η απόσταση με τον Ρόντγουελ

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ο οποίος θα πλαισιώνει τους Κουρμπέλη και Δώνη στον άξονα, με τον 28χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή, Τζακ Ρόντγουελ, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα.

Μάλιστα, τη Δευτέρα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για την παρουσία του στην Αθήνα, κάτι το οποίο διέψευσαν οι “πράσινοι”, τονίζοντας ότι ο παίκτης έχει προταθεί και ενδιαφέρει, αλλά δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο η υπόθεση έχει ακόμη δρόμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.